Overlijden Toon van Bussel

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-directeur/eigenaar

                            Toon van Bussel

                       * 18 september 1941                                                 † 30 maart 2024

 

Toon, de grondlegger van de Van Bussel Groep was een bouwer in hart en nieren. Ondanks dat hij al jaren geleden de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt was hij nog bijna elke dag aanwezig op de zaak en nog liever op de bouwplaats. Hij bleef tot het allerlaatste moment in verbinding staan met het bedrijf en het personeel. Met al zijn wilskracht en vechtlust heeft hij de strijd helaas niet kunnen winnen.

Hij zal in onze gedachten voortleven als een man met een groot zakelijk inzicht, veel kennis van de bouw en altijd in voor een goede grap. We zullen hem enorm gaan missen.

We willen Tonnie en Wilma, John en Eugenio, kleinkinderen en familie veel sterkte toewensen met het verwerken van dit grote verlies.

Namens alle medewerkers en directie van

Van Bussel Groep

 

 

Nieuwbouw 21 woningen Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek gaan we starten met de bouw van 21 levensloopbestendige woningen.
De grondverbetering van alle kavels is klaar. De funderingsstroken en isotras zijn klaar tot en met kavel 18.

Bij de eerste vier kavels is het lijmwerk van de begane grond gereed en is de eerste verdiepingsvloer gelegd.

Nieuwbouw 8 appartementen Roermond

Het metselwerk is in volle gang momenteel. Het eerste muurtje met staand metselwerk is bijna klaar.

De steiger is voorzien van werk steigergaas en de hoofddaken zijn waterdicht ingewerkt.

Foto Voorstadhalte

ISO 14001 certificaat

Bijzonder trots delen we mede dat het managementsysteem van Van Bussel Holding B.V. het ISO14001 certificaat heeft gehaald. We voldoen hierbij aan de eisen gesteld in de Milieumanagementsysteem norm: ISO14001.

Het certificaat is geldig voor de volgende scope: Het ontwikkelen, bouwen en beheren van gebouwen in de utiliteits- en woningbouw.

Met deze certificering laat Van Bussel Groep zien dat we structureel aandacht besteden aan milieuprestaties in de bedrijfsvoering. Daarnaast voelen wij ons maatschappelijk verantwoordelijk om op de juiste manier een bijdrage te leveren aan ons milieu. Een mooie aanvulling op onze bestaande certificeringen!

Nieuwbouw 12 appartementen Veldhoven

Momenteel zijn we in de afrondende fase van het appartementencomplex. Er wordt geschilderd, de installaties worden afgemonteerd en we zijn druk bezig met de terreinverharding en de tuinaanleg van de appartementen.